• 0(266) 246 45 80
  • info@gurbobinaj.com
Dalgıç Pompa Tamiri Neden Önemlidir?
Awesome Image

Dalgıç Pompa Tamiri Neden Önemlidir?

Dalgıç Pompa Tamiri Neden Önemlidir?
Dalgıç pompalar, sulama sistemlerinin ayrılmaz bir parçasıdır. Bununlaberaber dalgıç pompalar; sprinkler sistemlerinde, (yani özellikle ofis ve iş yerlerinde yangın tehlikesi oluştuğunda su pompalayan fıskiyeler) temiz su temininde, kirli su seviyelerinin azaltılmasında, süs havuzlarında, şelaler de ve endüstriyel maksatlı akvaryumlarda kullanılırlar. 

Dalgıç pompaları kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Bu kurallara uymadığınız takdirde dalgıç pompalarınız hasar görebilir. Hasar gören kısım dalgıç pompanızın mekanik aksamındaki bir parça olabilir. Örneğin dalgıç pompaların çoğu belli bir ısıdaki ve yoğunluktaki sıvıların temini veya pompalanmasında kullanılır. Eğer dalgıç pompanızı amacı dışında kullanırsanız dalgıç pompanız zarar görecektir. Böylesi durumlarda dalgıç pompa tamirine ihtiyaç duyarsınız. 

Dalgıç pompalarınızı kullanırken temin edeceğiniz temiz suyun veya da tahliye etmek zorunda olduğunuz kirli suyun içinde kum veya başka benzeri madde bulunmamasına dikkat edilmelidir. İçeriğinde gaz bulunan sıvılar da dalgıç pompalar için büyük sorunlara yok açmaktadır. Dalgıç pompalarınızın elektrik düzeneğine ve pompa motorunun soğuması için gerekli olan sıvı ­ soğutma sistemine gereken önemi göstermelisiniz. Peki, bu hatalardan birini yaptınız ve dalgıç pompanız arızalandı. Ne yapacaksınız? Elbette 35 yıllık tecrübesiyle Gür Bobinaj’ ı seçeceksiniz ve Seri Bobinaj, 35 yıllık tecrübesiytle sizlere yardım ederek dalgıç pompanızı tamir edecek.

whatsapp