• 0(266) 246 45 80
  • info@gurbobinaj.com
Dalgıç Pompa Tamiri
Awesome Image

Dalgıç Pompa Tamiri

Dalgıç Pompa Tamiri Hakkında

Dalgıç pompalar, sıvı sosğutma sistemine sahip su pompalarıdır. Özellikle inşaat ­ yapı sektöründe ve endüstriyel maksatla kullanılan dalgıç su pompaları, apartmanların üst katlarına su taşıyan hidrofor sistemlerinin de ayrılmaz birer parçasıdır.

Dalgıç pompalar; su kaynaklarından temiz su elde etmek, kirli suyu tahliye etmek, sıvıların basınçlandırılması gibi amaçlarla kullanılırlar. Sulama sistemlerinde, fıskiyelerde, süs havuzlarında da sıklıkla kullanılırlar. İnşaat aşamasında asansör boşuklarındaki suyun çekilmesi, hafriyat alanlarındaki suyun çekilmesi gibi işlemler her zaman dalgıç pompalar tarafından gerçekleştirilir. 

Derin noktalardan su çekmek, kuyulardan su temin etmek gibi amaçlarla da kullanılan dalgıç pompalar, artezyen çukurlarında veya çamur çekmek için de kullanılırlar. Pompaların tiplerine ve suyun basınç ve akış hızına göre %30 ­ %85 oranında bir verime sahip olan dalgıç pompaların verimi aynı zamanda kullandığınız pompanın tipine göre de değişmektedir. Dalgıç pompalarınızın bir parçası arızalandığında veya mekanik aksamı zarar gördüğünde yapmanız gereken şey, yeni bir dalgıç pompa almaktan ziyade elinizdeki dalgıç pompayı tamir ettirmektir.

whatsapp